12 мар. 2016 г., 18:50

Свободна 

  Поэзия
429 1 6

Не ми разказвай как да те обичам.

Не искам да съм вярна и покорна!

Аз вярвам в птицата, която ме научи

как се лети, когато си свободна.

Във клетката крилете закърняват,

светът се свива до едни решетки,

а в моя свят вратите се отварят.

Не спирам, за да гледам в чужди клетки!

 

Недей ми казвай как да те обичам,

защото кажеш ли, ще бъде наказание.

На никого не искам да се вричам.

Сега лети! ... И друг път сме го правили.

 

© Венус Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??