29 мая 2007 г., 22:22

Свят 

  Поэзия
531 0 7
 

Аз зная - има Измерение

където няма Разстояния,



където Времето заспива

върху ръката на Живота,



където Пролет, Лято, Зима

се сливат в Есен пъстроцветна



и Ноемврийски звездопади

във мислите изливат Шепот,



където Книгите остават

отворени, недоразбрани,



където Думите умират

върху Целувки зажаднели,



където Никой няма нужда

за Нищо да се оправдава,



където Обичта се ражда

и не потъва във Забрава,



където всичко има Смисъл,

защото в Смисъла живее...




Където искам да отидем

и Нищо няма да си вземем...

                                                                   

© Радостина Марчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??