18 мая 2024 г., 16:36

Свят надежда 

  Поэзия » Любовная
102 1 0

Почти невидима е вързала Мъж/Жена

 примка някак е завързала  двете им сърца!

Тя е спряла всякакви мечти, надежди

тя е в корените вплела, своите  семена, вродени!

 

Приятел, Ти... какво от туй че си жена?!

За Господ само,  хора сме с душа!

Приятелството е да вярва мъжа в жената

то е нещо рядко, нещо истинско богато!

 

Благодаря на Бога че те има –

душите ли ги казват тези думи?

Всеки в нас, живее в собствен свят

а света до нас е свят за двама напълно непознат!

 

Бъди завинаги приятел ти за мен

забравих  вече туй.-  че жена си ти суетна!

Убеди и  ти света в теб неверен –

 приятел да си верен- любовта е  вечна

 не в този свят  нечестен- в свят роден в надежда!

 

 

© Найден Тихомиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??