26 дек. 2008 г., 20:12

Святото Добро 

  Поэзия » Другая
971 0 2
Коледа е днес!
Снежко пак обсипал е земята.
И магията долита, носена от вятъра.
Коледа е днес!
Късно вечер отправяме молитва.
И очакваме притихнали шейната...

Нека да има мир в този свят!
Нека да има радост и светлина!
Нека да има любов и благодат!
Да има здраве, щастие и топлина!

Любовта Христова нека да ни пази!
Да бди над нас добрият Бог!
И всяка Коледа да бъде по-добра от тази!
И пак на Коледа да пребъде Святото Добро!


Честита Коледа! Бъдете щастливи и нека Бог да ни благослови!

© Ники Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??