27 янв. 2011 г., 22:55

Сянка 

  Поэзия
408 0 2

Опустошителна е моята любов.
Тлей в огньовите.
Луцифер ще бъде моето име,
а ти изгнаник в една от моите килии.
Аз умея с очи да пронизвам,
дъха ти да спирам. 
Аз мога с целувки живота от теб да изцедя.
Кожата ми е от лед. Докосни и изгори.
Парадоксално, нали?
Много герои пробваха се да покорят сърцето ми,
но разбягаха се. Силните умират. 
Положи ръка на сърцето ми за последно .
Убеди се сам - то не тупти.
Разкъсай всяка дреха и провери .
Отдолу лед, а не тяло стои.
Какво съм ли?  Мъртва душа.
Сянка на отминали мечти.

© Апокалиптикс А Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??