11 дек. 2006 г., 23:42

"Сянка IV" 

  Поэзия
510 0 0

Знам и за тебе съм сянка -
Черна сянка без очи
Потъвам в свойто отчаяние
Знам и след теб ще боли

Знам, че нищо не знача
Няма щастие в твойте очи
Обгръща те сива тъгата
Когато си с мене,
нали?

02.10.2006
На Светлин

© Гергана Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??