Ей ся, Мароу,
ш'та светна
къто у брего фаро -
нашатъ цель е заветна.
Варна нъ чака, морето!
Щом като трено загрява,
треба да чакаме кмета.
С кмето, купето прегрява,
сичко е, друго, заето.
Елито, Деси и Дарка
включват се толкова смелу!
Колко му й само на чарка -
туй е глобалното селу.
После е... строй се, залягай,
плажо отдавна кипи.
Ич раменъ не напрягай,
мамът те сини вълни.
"Малее, що стана...
Ти пък - що стана..."
"Всеки бизнеса предаде,
на почивка се отдаде,
дансинга бе в нашето купе.
Командира на вагона
беше грабнал микрофона
И не искаше за миг да спре."
© Мери Попинз Все права защищены
грижи не бери с багажа.
В август ш'ти помагам аз,
ку ма грабниш от Сарафово,
летище на Бургас!