10 февр. 2015 г., 21:18

Съблазън 

  Поэзия » Эротическая
942 0 0

Късно през нощта аз съм момчето съблазън,
с маска на лицето, под която се крие
погледът на мистериозно кафявите очи,
пушейки цигара с предизвикателен стил.

И времето спря,когато очите ти намериха,

сексапилната усмивка,която те приканва
да се превърнеш в перфектната компания, ангажирайки ме
да разкрия плана за незабравимата секретна любов.


Един шепот бе достатъчен за теб
за да ме заведеш в близката стая,
където позволи да разнеса парфюма
по голото и нежно-настръхналото тяло.


Нокти впити в мен изпепеляват кожата,
пръсти минават през бедрото и се насочват
към нарушаване на правилата с допир там,
където дишането ти се превръща в изкушение за мен.


Но когато отвориш очи и видиш,че ме няма
ще се качиш ли в самолет търсейки момчето от бара,
героят на нощта, любовник на вечността,
провал ще е да избегнеш мисълта за страстта.


Но е вариант и да чакаш в същата стая,
ти, която миришеш със затворени очи забравената риза
и продадената ти душа въздиша с глас на надежда,
че ще се поява с роза в ръка, мокър до кости от дъжда.

© Георги Рогачев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??