17 июл. 2008 г., 11:05

Събличай ме! 

  Поэзия » Любовная
933 1 23
Събличай ме!
Не говори!
Развалят думите мига.
Със твойто тяло докосни
моята женска душа!
Събличай ме!
Недей да питаш
преди на кого съм била.
Ти моите чувства ще изпиташ.
Продължавай
да целуваш така!
Събличай ме!
Недей забравя!
При нас дошла е обичта.
Приюти я!
Нека изгаря!
Направи ме щастлива жена!
Събличай ме!
Ще бъда твоя!
От щастие пророних и сълза.
Обичай ме!
Ще съм нежна изгора!
Любов моя,
намерихме любовта!


© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??