1 июл. 2008 г., 16:47

Събличай се бавно... 

  Поэзия » Другая
940 0 8

Събличай се...

Събличай се бавно...

Покажи ми малко от твоята плът...

После още малко.

Нима е грях така да те гледам?

Нима греша в копнежа си да те изгоря 

и като влажна пепел да те усещам в безкрая...

Събличай се.

Събличай се бавно.

Нима друго на този свят ти остана?

Нима и ти не чакаш, жаден да вземеш от моите устни...

Толкова дълго мълчах

и трупах в себе си безкористна любов...

И за какво...?!

Събличай се.

Събличай се бавно...

Просто... нека бъде потоп!!!

 

 

: )

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??