Събличай се...
Събличай се бавно...
Покажи ми малко от твоята плът...
После още малко.
Нима е грях така да те гледам?
Нима греша в копнежа си да те изгоря
и като влажна пепел да те усещам в безкрая...
Събличай се.
Събличай се бавно.
Нима друго на този свят ти остана?
Нима и ти не чакаш, жаден да вземеш от моите устни...
Толкова дълго мълчах
и трупах в себе си безкористна любов...
И за какво...?!
Събличай се.
Събличай се бавно...
Просто... нека бъде потоп!!!
: )
© ДиаНа Щерева All rights reserved.
Сполучливo е;]