14 авг. 2007 г., 09:34

Събота сутрин 

  Поэзия
835 0 3
Усилието - чара на деня,
което всеки миг ми трябва,
предава се спокойно на нощта,
която за купон ме грабва.

А в ранните си часове
денят смутено се обръща
и под студеното небе
съзира някой да повръща.


(една съботна утрин на 2002 г. )

© Ивайло Проданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??