14.08.2007 г., 9:34 ч.

Събота сутрин 

  Поезия
834 0 3
Усилието - чара на деня,
което всеки миг ми трябва,
предава се спокойно на нощта,
която за купон ме грабва.

А в ранните си часове
денят смутено се обръща
и под студеното небе
съзира някой да повръща.


(една съботна утрин на 2002 г. )

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??