събрах ги някак
всички до един
с изключение
на няколко
които не са
нито леви
нито десни
а просто
скъсани
там където
се пада
големия пръст
непосредствено
до големия брат
от когото днес
очаквам
да чуя
чифт ли е
когато се
разхождаш
с две различни
обувки
и три еднакви
самоличности
© Мария Василева Все права защищены