5.07.2013 г., 10:14 ч.

Събрание 

  Поезия
430 0 0

събрах ги някак
всички до един
с изключение
на няколко
които не са 
нито леви
нито десни
а просто
скъсани
там където
се пада
големия пръст
непосредствено
до големия брат
от когото днес
очаквам 
да чуя
чифт ли е
когато се
разхождаш
с две различни
обувки
и три еднакви
самоличности

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??