13 дек. 2008 г., 12:02

Събуждам се красива... 

  Поэзия » Любовная
4480 0 76

 

 

                        По мост
                        от влюбени очи
                        вървя...
                        и не питам
                        посоката
                        коя е...
                        от моята
                        до твоята
                        ръка
                        пътят
                        многоточия
                        чертае...
                        и вятърът
                        повява нежност,
                        слънчице
                        в душата ми
                        изгряло...
                        тихи
                        са звездите,
                        не мечтаят,
                        огънче
                        ми дали..
                        някой
                        с мислите си нежни
                        сълзите ми
                        в нощта
                        попива...
                        посял е
                        цвете във съня ми,
                        събуждам се
                        във утрото
                        красива...

 

                        Музика>>> Wind оf change

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??