21 авг. 2006 г., 12:27

Събуждане 

  Поэзия
774 0 2
Събужда се денят в мене,
една усмивка и една искра
забравен бе от много време
зародиш на една мечта.

Събуждам се и аз с него,
сънена,но с буден ум,
по лицето ми усмивка грейва,
тръгнала по розов друм.

Събужда се красотата в мене,
огледала се в сините очи,
толкова ли много искат те от тебе,
Погледни ги,отвърни им ти!

Събужда се детето в мене,
игриво,палаво,с пръст в уста,
любопитството расте,съзнанието не дреме,
озарено от радост,светлина.

Събужда се мечтата в мене,
аз търся,искам и летя...
по пътя ми дори и пречка да застане,
аз нивга няма да се спра.

Събуждам се,отварям си очите,
погледнала към слънчевия ден,
ах,колко много са мечтите,
събудили се някъде в мен!

© Хриси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??