15 июн. 2008 г., 11:27

Съдба 

  Поэзия » Другая
696 0 1

Живот - тежък и суров,
живот - огън и любов.
Човек - слаб и безсилен,
човек - горд и усилен.

Опит - един и последен.
Провал - гаден, пореден.
Мъст - силна, огромна.
Жажда - неутолима, свободна.

Рани - кървящи, болящи.
Очи за обич зовящи.
Плач, но без сълзи.
Пламък, който не гори.

Душа без име и без път,
човек с проблеми много на гръб.
Участ, уж зла била.
Казано просто: "Съдба".


© Върбинка Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много ми хареса. Господи! - това е едно от най-добрите неща които съм чел. Впечатлен съм.
Предложения
: ??:??