15 окт. 2021 г., 10:02

Съдба 

  Поэзия » Любовная
259 0 2

     

                Съдба

 

В градината на любовта цъфтяха рози –

червени, жълти, бели – цвят до цвят,

и ароматни, мили, бляскаво красиви

мечта за мене бяха в този свят.

 

Откраднах си една от тях – изящна нежна,

на тебе исках да я подаря,

но тя заплака с бисерни сълзици,

посърнала увехна и умря.

 

А мен Съдбата справедливо ме наказа

за тази похитена красота,

след този ден сърцето ти открадна друга,

отвлече те завинаги в нощта.

 

                     Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??