2 нояб. 2008 г., 18:10

Съжалявам 

  Поэзия » Любовная
613 0 0
Имаше дни
дни, в които бе до мен,
имаше дни
дни, в които бе спомен,
но има и дни,
дни, в които още гасна по теб.
Исках да съм силна,
още искам да съм,
но без теб чувствам се празна,
без теб съм тъжна.
Не знам защо, къде, кога,
просто се случи,
не знам как, напред, сама,
просто знам, ще се получи.
Липсваш ми,
това е всичко,
ако има нещо, прости -
сега напред ще се върви.
Имаше дни,
ще има и нови,
но дали ще сме едни
близки, стари или пък познати.
Имаше дни, които пропилях,
но те не бяха загубени,
изгубих те заради тях,
дни глупави, дни на влюбени.
Имах дни, в които съжалявах,
имах дни и размишлявах,
съжалявам, че те нямам,
съжалявам, но аз няма да бягам.

© Албена Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??