22 июн. 2007 г., 13:06

Съжалявам 

  Поэзия
591 0 4

Съжалявам,

Не обръщах внимание,
когато мълчеше до мен;
Когато, с огромно старание
подреждаше моя ден.

Виках и блъсках с неясна
и бясна балканска ярост.
Усещах, че съм натясно -
отива си моята младост.
Топеше се твоята радост.

Съжалявам...

14 Юни 2002

© Симеон Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??