25 нояб. 2012 г., 15:54

Съквартиранти 

  Поэзия » Другая
519 0 1

 

И когато само сенките след нас останат,

oбърни се, погледни назад!

Повярвай, там ще видиш много!

Смях, сълзи… различен свят!!!

И когато дишаш, обърни се пак,

чуй там, някъде в далечината,

приветлив глас на стара къща,

под своя покрив дето ни събра!

Различни хора със различни интереси…

Но все пак със една съдба!!!

Не знам за вас,

но приятели аз срещнах.

Знаете ли, вие сте това!!!

 

 

 

23/11/2012г., 

 

На Цвети, Теди, Йоана, Кали, Танчето, Цеци, Боби, Люси

 

Обичам Ви!!!

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??