Все още вярвам
в счупените приказки
като дете събиращо
парчетата от огледало
Що търси вечно -
Онзи белоснежен аромат
Сякаш мечтата...
Пренесена в пробуден сън
Къде е мостът
Свързващ двата бряга
Дали Неридите отдавна
Нишките са разделили
Като звезди в небето
тъй близо а са тъй далеч...
И перлената мида криеща Любов
Която носи безметежно Океана
Ще те достигне или ще се изгуби
сред морските вълни...
На С------р
© Николай Все права защищены