20.05.2011 г., 17:26 ч.

Сълза 

  Поезия » Любовна
686 0 0

Все още вярвам

в счупените приказки

като дете събиращо

парчетата от огледало

Що търси вечно -

Онзи белоснежен аромат

Сякаш мечтата...  

Пренесена в пробуден сън

 

Къде е мостът

Свързващ двата бряга

Дали Неридите отдавна

Нишките са разделили

Като звезди в небето

тъй близо а са тъй далеч...

 

И перлената мида криеща Любов

Която носи безметежно Океана

Ще те достигне или ще се изгуби

сред морските вълни...

 

   На С------р

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??