29 мар. 2007 г., 14:06

Сълзата ми 

  Поэзия » Любовная
2053 0 30
Една сълза, притихнала в окото,
ще ти прошепне колко те обичам.
Ще те погали по ревера на сакото,
по устните любовно ще се стича.
А ти ще се извърнеш. (Нищо лично)
Очите си ще скриеш – да не мога
да прочета във тях, че ме обичаш...
Сълзата ми целува те. За сбогом.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??