30 сент. 2006 г., 15:06

Сълзи 

  Поэзия
675 0 18

           Сълзи


Те идват и преливат...

сълзите - тъжен водопад.

Светлината в мен отнемат

в душата ми е мрак и хлад.

Не спират, много ми горчи,

отнемат блясъка щастлив -

от мен и от зелените очи...

и погледа е сив и пепелив.

 

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??