30 sept 2006, 15:06

Сълзи 

  Poesía
672 0 18

           Сълзи


Те идват и преливат...

сълзите - тъжен водопад.

Светлината в мен отнемат

в душата ми е мрак и хлад.

Не спират, много ми горчи,

отнемат блясъка щастлив -

от мен и от зелените очи...

и погледа е сив и пепелив.

 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??