Сълзите са пречистващи!
Понякога!
И понякога наистина болят!
Отронени парчета от душата ми,
болят и капят, и мълчат...
Сълзите са пречистващи!
Наистина!
Измиват с обич наранената душа,
прегръщат, шепнат и в безвремие,
запълват късчета съдба...
Сълзите са пречистващи!
И истински!
Не идват тихо, а са дъжд!
Докосват те!
Сънуват те!
И тихичко...
Обичат те, обичат те...
... без дъх!
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Все права защищены