26 сент. 2021 г., 20:12

Съмна се 

  Поэзия » Любовная
415 2 4

Разходи се по мен
със нахални целувки,
пробуди нежността ми
с полудели милувки,
разроши ми косата,
с пръсти тръпнещи, жарки,
порисувай в душата ми
с цветни, весели шарки,
запали ми в очите
пламък само за тебе,
непрестанно глези ме,
като мъничко бебе,
подари ми усмивки
непринудени, бели,
направи ми завивка
от мечтите ти смели
и изпий ме до дъно,
да напия страстта ти,
ето вече се съмна...
Аз осъмнах в кръвта ти.

 

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??