19 нояб. 2009 г., 11:18

Съмва 

  Поэзия » Другая
859 0 10

Тежко съмва.
От изток зрее, зарее.
Колко болка те чака, ден!

Един ще работи,
един ще краде,
един ще умре.

Само на слънцето вярвай.
Слънцето - златна монета,
която разплаща всичко.

Дано да погледне и тебе.
Дано те плати.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??