19 мая 2012 г., 01:07

Сън 

  Поэзия » Любовная
601 0 0

Когато сънувам, те обичам

и когато обичам, все едно сънувам...

Пеперуди в полет с пърхащи крила.

И този летен бриз със тях танцува,

под водни звуци, обсипани със светлина.

 

Сънувам те, а вече тук те няма.

Тъй плахо името насън шептя.

Остави само бледи стъпки,

по тях ми каза смело да вървя.

 

Дочувам ноти и по тях запявам тихо,

сетивата ми отварят се във този благодатен миг.

И майска роза - чувствена и бяла,

с ръце поднасям ти, целувам твоя лик...

 

 

© Ангелина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??