Когато сънувам, те обичам
и когато обичам, все едно сънувам...
Пеперуди в полет с пърхащи крила.
И този летен бриз със тях танцува,
под водни звуци, обсипани със светлина.
Сънувам те, а вече тук те няма.
Тъй плахо името насън шептя.
Остави само бледи стъпки,
по тях ми каза смело да вървя.
Дочувам ноти и по тях запявам тихо,
сетивата ми отварят се във този благодатен миг.
И майска роза - чувствена и бяла,
с ръце поднасям ти, целувам твоя лик...
© Ангелина Петкова Всички права запазени