27 янв. 2007 г., 13:20

Сън 

  Поэзия
710 0 4

Сега съм нов човек, по-силна съм от всякога.

Знам че мога всичко. Забравих теб... другото ми изглежда толкова малко и безлично. Едва сега, когато не мечтая само за теб, виждам колко са красиви розите, как ухаят теменугите, как пеят славеите... опа... чакай... как така е зима и няма рози, теменуги и славеи! Та нима това е измислен свят… пречупен от болката. О, да в реалния пак съм сама… това е било само сън и както всичко - с тъжен край!

© ДиДиТо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??