9 авг. 2008 г., 06:57

Сън 

  Поэзия » Другая
577 0 1
Сън сънувах, мили -
как скарахте се вие.
И в прегръдките си мои
да я утеша отидох...
А ти стоеше умълчан
и мъничко намръщен..
Видя ме, а после се усмихна...
Сгуших се в прегръдките ти твои,
усмихнах се и аз.
Ненадейно вратата се отвори
и тя влезе в стаята без глас.
И потекоха сълзите
от очите и красиви..
Събудих се уплашена, без сили...
И от моите очи
също текнаха сълзи...

© Светослава Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??