16 мая 2009 г., 13:11

Сън 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

Сън
Затварям аз очи и ти си там.
Не искам пак да ги отварям,

за да не остана сам.
Затворил съм те в блажения си сън
и никога не ще те пусна аз навън.
Ако това е тежката цена,
готов съм вечно аз да спя.

© Радослав Янчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??