23 апр. 2008 г., 19:59

Сън 

  Поэзия » Любовная
503 0 2

Сън

 Прегърнати двама влюбени

лежахме на брега на океана.

 Къпехме се ний в лунните

лъчи и замечтано гледахме

 звездите. А те сякаш от

възхищение светеха за двете

 млади влюбени души. В миг

на щастие пророни ти сълза

 и в миг тя превърна се в звезда.

 Звезда на любовта. Истина ли

 бе или само хубав сън?

© Иво Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??