27 янв. 2010 г., 13:25

Сън 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

 

 

 

Сън

 

Хотелска стая!

Мека светлина!

Уютна  спалня

и една жена!

Безброй  милувки,

свещ и  аромати,

под звуците   на джаз

светът се клати!

Хиляди целувки

до пълният екстаз.

Без преструвки

в таз магия

се  изгубвам   аз!

Подлуден от твоята походка

от   ъгълче на устните дори,

отдаден  на любовната    разходка

без дъх оставам  в  зори!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??