Сън
Хотелска стая!
Мека светлина!
Уютна спалня
и една жена!
Безброй милувки,
свещ и аромати,
под звуците на джаз
светът се клати!
Хиляди целувки
до пълният екстаз.
Без преструвки
в таз магия
се изгубвам аз!
Подлуден от твоята походка
от ъгълче на устните дори,
отдаден на любовната разходка
без дъх оставам в зори!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени