20 июл. 2011 г., 17:54

Сън 

  Поэзия » Другая
397 0 1

Сън

Пак възроден,
от смъртта на безцелния ден
и тази нощ ще мечтае.
А душата насън
безмълвно ридае.

Но ето че грее,
ново слънце копнее
този блян да размие
и в було на делник
съня да обвие.

© Кунстантн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??