8 янв. 2016 г., 13:49

Сън 

  Поэзия » Любовная
281 0 2

Сън

 

Постой така, подложил рамо.

Виж, как уютно съм се прислонила

на мястото си - мое само.

За малко топлина и сила.

 

Постой така. Минута още.

Недей. Не бързай да заспиваш.

Какво от туй, че полунощ е.

Не чувстваш ли, че съм щастлива?

 

Постой така. Недей да ставаш.

Постой с момичето си старо.

Недей да се отдалечаваш.

Вземи поредната цигара.

 

Постой така. Постой, да видиш

до теб как кротко съм заспала.

Помръднеш ли, ще ме събудиш-

тоз кратък миг неизживяла.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??