Jan 8, 2016, 1:49 PM

Сън 

  Poetry » Love
278 0 2

Сън

 

Постой така, подложил рамо.

Виж, как уютно съм се прислонила

на мястото си - мое само.

За малко топлина и сила.

 

Постой така. Минута още.

Недей. Не бързай да заспиваш.

Какво от туй, че полунощ е.

Не чувстваш ли, че съм щастлива?

 

Постой така. Недей да ставаш.

Постой с момичето си старо.

Недей да се отдалечаваш.

Вземи поредната цигара.

 

Постой така. Постой, да видиш

до теб как кротко съм заспала.

Помръднеш ли, ще ме събудиш-

тоз кратък миг неизживяла.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??