8.01.2016 г., 13:49 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
280 0 2

Сън

 

Постой така, подложил рамо.

Виж, как уютно съм се прислонила

на мястото си - мое само.

За малко топлина и сила.

 

Постой така. Минута още.

Недей. Не бързай да заспиваш.

Какво от туй, че полунощ е.

Не чувстваш ли, че съм щастлива?

 

Постой така. Недей да ставаш.

Постой с момичето си старо.

Недей да се отдалечаваш.

Вземи поредната цигара.

 

Постой така. Постой, да видиш

до теб как кротко съм заспала.

Помръднеш ли, ще ме събудиш-

тоз кратък миг неизживяла.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??