31 мая 2019 г., 08:54

Сън 

  Поэзия » Любовная
417 1 0

Две щастливи ръце...

Хванати за една друга...

Аз, ти и синьо небе...

Щастието колко струва?

 

Усмивки и смях...

Дали това ще бъде вечно...

Сега осъзнах...

Сънувам, а небето - все така далечно...

 

 

© Borislav Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??