31.05.2019 г., 8:54 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
414 1 0

Две щастливи ръце...

Хванати за една друга...

Аз, ти и синьо небе...

Щастието колко струва?

 

Усмивки и смях...

Дали това ще бъде вечно...

Сега осъзнах...

Сънувам, а небето - все така далечно...

 

 

© Borislav Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??