7 авг. 2019 г., 23:45  

Сън 

  Поэзия » Любовная, Философская, Белые стихи
978 0 0

Нощите наказват ме,

съзнанието галопира,

докъде се разпростира

капана на суетата? 

Заспах, докато със твоя глас

усоя разни думи ми говори

и сънувах, че съм с теб,

вдигнах света на ръце. 

Събудих се и за миг

още живеех в съня си.

Миг = цял живот.

© Филип Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??