29 окт. 2007 г., 10:43

Сън 

  Поэзия » Любовная
980 0 9

 

Спиш ли?... Няма да те будя...

Досънувай го...

Изписал ти е на лицето

блаженство чудно,

в нощната завивка от кашмир...

Лунния фенер е спуснал

рехав лъч,

докоснал те,

оставил ти е мир,

във тонове лирични...

Навярно,

тъкмо си сънувал

как промълвих,

че те обичам...

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??