7 мая 2007 г., 10:07

сън 

  Поэзия
899 1 1
Аз виждам те и ден и нощем,
виждам хубавите ти очи пред мен
и устните ти чувствам как докосвам
с поглед, от любов опиянен.

Видях те в съня си, приятелко моя,
обляна от слънцето в злато и блясък
и чувах гласът ти в рева на прибоя,
обливащ със пяна мокрият пясък.

© Панчо Карамфилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добре дошъл, Панчо!
    Хареса ми твоето начало!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??