15 июл. 2009 г., 11:10

Сънища 

  Поэзия » Любовная
463 0 2

 

Ръце към теб протягам -

                                            бели рози.

"Обесвам се" на твоя врат!

Ръце към мен протягаш -

                                             нежни клони.

Приемаш ме във твоя свят.

И като Явор и Калина,

жадуваме една камина.

Жадуваме една любов - измама!

Жадуваме да бъдем двама!

Сънувахме си любовта,

и нежността, дори страстта...

Сънувахме, че ще сме двамата

и в радостта, и във скръбта.

Сънувахме, че с любовта, голямата,

ще бъдем и във Рая двамата...

 

 

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.

  • Споделена е любовта - жадувана от двама !
    Не е " любов измама ".
    Но стихчето, така се появи и
    и ето, че въпрос задаваш ти !
  • Защо "любов-измама"? Ако и двамата сънувате това, значи и двамата го искате. Тогава не е измама. Споделено е.
Предложения
: ??:??