Сънища
Тази нощ отново сънувах,
сън бе, но беше като мечта,
всичко бе толкова истинско,
не усещах, че всъщност спя.
Животът ми бе толкова хубав,
не бяха се случили ужасните неща
и чувствах се някак глупав,
сякаш не съм живял досега.
Но тогава се събудих
в същата тази стая,
бързо се опомних
и започнах да ридая.
Всичко, което си върнах в съня,
изчезна като утринна мъгла.
Преживях всичко сякаш отначало.
Не, отказвам да заспя отново!
© Владимир Все права защищены