4 сент. 2022 г., 20:26

Сънища 

  Поэзия
166 0 0

Сънувах какво ще сънувам

Ще притворя очи...

Ще сънувам топлия дъжд

и безкрайни полета от рози

Ще се къпя във аромати

на полски ливади

и ще слушам концерти

на птици... съвсем непознати...

Ще сънувам...

Че пак сме...

Че очите ти жадно

във мене се впиват...

Че потъвам дълбоко

във кадифето им...

Че две ръце нежно,

рамената ми пак обвиват...

Че сърцето се блъска в гърдите,

сякаш иска да хвръкне,

и дъха ми замира - почти спира!

Ще сънувам...

Че пак сме...

Ала щом се събудя...

Пак ще е днес!

И аз ще съм тук

А ти ще си пак,

там някъде...надалеч,

останал

в съня ми...

Valentina Mitova

26/01/2022

 

 

 

 

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??